Politica de retur a comenzilor de anvelope si jante

Returnam banii in 14 zile, GARANTAT !

Daca sunteti nemultumit de produsele noastre sau pur si simplu v-ati razgandit, in termen de 14 zile de la data livrarii, va returnam banii. S.C. Procar Top Dumbravei S.R.L. se angajeaza sa va vireze banii inapoi in cont in termen de 14 zile de la data la care suntem informati de decizia de returnare a produselor.

Returnarea produselor se face pana in 30 zile de la receptia comenzii de catre client.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua in care au fost receptionate, in termen de 30 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 30 zile de la plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014

(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 30 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.

(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:

a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;

b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare.Conditiile de retur

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, societatea noastra va crea o solicitare de ridicare a produselor cu o firma de curierat agreata de catre noi(FAN Courier sau DPD) iar costul de transport se va scadea din suma totala a comenzii.


Costul de transport este diferentiat in functie de cate anvelope se fac retur
1 anvelopa -60 lei
2 anvelope -80 lei
3 anvelope -100 lei
4 anvelope -140 lei
Pentru mai mult de 4 anvelope se va retine 35 lei pentru fiecare anvelopa facuta retur


Nu se accepta returnarea pachetelor complete de anvelope si jante, ele deja fiind montate si uzate. Nemafiind produse noi, garantia de retur nu mai este valabila.

Nu se accepta returnarea anvelopelor si jantelor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produselecare nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu anvelope sau jante conforme. Daca S.C. Procar Top Dumbravei S.R.L. nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui contravaloarea produselor cumparate.

Produsele cu lipsa de conformitate

Anvelopele sau jantele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site, se pot returna dupa notificarea scrisa a S.C. Procar Top Dumbravei S.R.L. , conform precizarilor din Certificatul de Calitate si Garantie primit impreuna cu produsele.

In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea anvelopelor sau jantelor cu unele conforme sau returnarea contravalorii produselor si a cheltuielilor de expeditie, daca acestea au fost suportate de catre client.

Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre S.C. Procar Top Dumbravei S.R.L..

Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor.DOT-UL NU ESTE MOTIV DE RETUR!


Pentru returnarea anvelopelor primite va rugam sa completati formularul de mai jos

Campurile marcate cu * sunt obligatoriiExemplu: Arges,Pitesti, Calea craiovei numarul 258

Exemplu: MICHELIN ALPIN 3 225/47R17 91Y

Exemplu: Am gresit dimensiunea